Zhariff Photography
Wedding Photography Photographer Fotografi Perkahwinan Jurugambar Malaysia Kedah Penang Kelantan Perak Perlis
By: Tuan Zhariff Tuan Zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Mar-2009 19:00 Email | Share | | Bookmark
Pantai Senok Wavebreaker - Sunset view

Trip ke Pantai Senok ni sebenarnya bertujuan nak memancing, tetapi bila tengok cuaca yang elok, awan pun cantik, terus berganti joran di tangan kepada kamera...

Semua gambar ini adalah un-edited, cuma menggunakan beberapa keping Cokin filters untuk mendapatkan efek2 yang lebih menarik seperti gradual Tobacco, gradual ND, dan CPL.





Monday, 26-Jan-2009 15:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Ikhwan dan Adlina

Ikhwan dan Adlina
Ikhwan dan Adlina
Ikhwan dan Adlina
View all 5 photos...
Wedding - Ikhwan & Adlina
Kota Bharu
Kelantan


Outdoor photography session in Taman Tengku Anis, Kota Bharu, Kelantan


Monday, 19-Jan-2009 14:00 Email | Share | | Bookmark
Masjid Kapitan Keling, Penang

Trip ke penang ni sebenarnya trip window shopping barang kamera. Then, Ckay (seperti di dalam gambar ke-2) ajak jalan-jalan sambil amik gambar sekitar Masjid Kapitan Keling. Apa lagi, boleh la test drive lens Tamron 17-50 f2.8 yang masih bergetah tu. Langit pula biru lain macam hari ni, panas terik sampai basah lencun baju dengan peluh...






Saturday, 1-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
The beauty of Kelantan Darul Naim

Padang Merdeka
Menara Rehal
Pantai Cahaya Bulan
View all 10 photos...
Koleksi gambar-gambar pemandangan sekitar tanah kelahiran saya, Kota Bharu, Kelantan.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net